Sweden rock Mix

Årets SEXCHOCK: Populärt med ohämmade aktiviteter lite varstans på festivalområdet. En kille med string daskade även sin däckade polare med pungen i nyllet flera gånger.

En tjej hörde av sig till kansliet efter festivalen. En kille hade fått med sig hennes favorittröja hem och nu ville hon veta vem han var. Han bodde på husvagnscampingen i en vit husvagn med blått streck med en röd Volvo jämte. Nu ville hon ha hans telefonnummer.
 Klart vi har numren till alla som campar!.

Jo, Rick Allens gäst var verkligen Thomas DiLeva som stod i kulissen på scen under hela Leppards konsert. Det visar sig att Allen och DiLeva är med i samma spirituella förbund och hade en liten session innan konserten. Vi vet dock inte hur DiLeva kom till SRF. Förmodligen teleoporterade han sig hit, för ingen har rapporterat att de sett någon åsna.

Årets koll: Kollega A kallar på radion efter kollega B som sitter bakom honom på fyrhjulingen... Samma kille ber sedan Baja Maja-folket att komma och göra en avsugning.


CORRUPTION KICK ASS

Vi repade med CORRUPTION i heljen ett jävlar tryck synd bara att man var bakis från midsommar afton och midsommar dagen man festade ju både på fredagen och lördagen så på söndagen skulle man repa det var segt i början men sen kom man igång, så vi spelade in ett demo på tre låtar som blev jäkligt bra. Jag har ju en ny gitarrförstärkare i lokalen en Marshall och en Laney 412, vilket jävlar ös. Sedan har jag gett mig fan på att vi ska ta in Anders Svensson på Keyboard som spelat i SNAKEFIRE karlshamns bästa synth man så blir det känsla som fan. Tur att man har vänner som lirar så jäklar bra det måste man utnyttja lite.


EDDISON IS THE SHIT

It's fucking magic man! :)

eddison.istheshit.net

Virveltrumma live i Näsviken vid lägerelden

Nån gång i mitten på maj typ hähä


The Eddison Photo Slider

Klicka för att kolla

>> Sweden Rock Aftermath <<

Tjena nu har man varit nere på sweden rock 08 och kollat apocalyptica, mustasch  och tobias sammets avantasia med flera.. apocalyptica är äckligt säkra musiker...jävligt bra ljud. Mustasch var kvällens höjdare tycker jag fan...avantasia var rätt bra också men jag blev lite besviken på att inte singer satt bakom trummorna.
istället för singer så var det felix trummis i sammets andra band edguy. man träffade många fina brudar dä'r ener också som man masserade in med solkräm på ryggen och såna grejer hähä. men jag kände inte redigt för att knulla nån då när jag var där

RSS 2.0