EDDUZ

EDDUZ

Cross Fusion



Sweden Rock Festival With Cross Fusion

Slagverkskompaniet

Kick Ass

Slagverkskompaniet Kick Ass

Musikbörsen


Pearl Drums



Pearl Drums Kick Ass

Remo



                                                  Remo Kick Ass

Pro Mark

Kick Ass
Pro Mark Are The Best

Sabian

Sabian Kick Ass

SABIAN RULES THE FUCKING WORLD

Cross Fusion

Eddie Juneskär Drums And percussions, Diego Guitar, Paul Zanichelli Vocals And Basses, Anders Fernlund Solo Guitars. Jimmy Svensson Keyboards.

Cross Fusion Are Eddie Juneskär Drums And Percussion. Diego Guitar, Paul Zanichelli Vocals And Basses. Anders Fernlund Solo Guitars. Jimmy Svensson Keyboard.

Pearl Drums

Master
Pearl Master

Cross Fusion With Anders Fernlund Solo Guitars

Då var det klart med en stor gäst till Anders Ferlund från Etype, One 58. Anders är gitarrlärare på Studiefrämjandet rockskolan vadå Malmsteen, alla borde veta vem han är som spelar gitarr.

Solo Gitarr

Cross Fusion with Jimmy Svensson.

Det kan bli så att Jimmy Svensson kommer att gästa oss på skivan en känd bekant till mig faktiskt så att det är min morbror som är jävligt bra på keyboard och sång, han är ju med i Nöjeskompaniet bandet på keyboard och Jimmy and Magnus band som åker runt och spelar på alla möjliga ställen. Det kan bli så med att jag ska gästa i Nöjeskompaniet när dom ska spela Europes the final countdown då ska det jävlar röjjas. Så fucking gött att det börjar flyta på. Idag fredag var jag och Jimmy i växjö på musikbörsen och handlade lite prylar och sen efter stannade vi i tingsryd på Börjes för att äta något.

Circle Of Pain: Blood Roses.

Ett förslag hur skivan ska se ut man kan se det som en slaskversion av ett omslag.

Cross Fusion

Jag röjjer i studion.

Bilden tagen 2007 i studion av gitarristen Diego i Cross Fusion.

Eric Singer

http://eric-singer.com/

Eric Singer ny bild måste bara lägga upp den så jävlar feta trummor och Eric bakom.

Cross Fusion

Jag och Diego bygger upp delar av låten Circle of pain Jag vid skolans sletna Pearl trummor men det funkar bra.

Cross Fusion i skolans replokal det går hett till. Jag och Diego bygger låten Circle of pain. Bild tagen av Nicole i film foto

Paul Zanichelli


En av dom bästa utan tvekan

I lördes på vårt möte satt vi och pratade igenom hur låten Circle of pain typ ska gå och något riff som palle hadde på lager som inte använts varken i Zeven eller Parasite eller Etype, så jävlar bra och passande med hans sång, det var ju jag och kidde som skev texten Circle of pain 2004 till ett band vi hadde då som hette RAW som alldrig har använts av någon sångare, så nu kommer texten till användning fast i ett annat band som heter Cross Fusion, Så palle hadde lyssnat på slask versionen innan som jag och Diego spelade in snabbt en dag och fått in en så jävlar bra och passande melodi i rösten på något sätt svårt att förklara men det kommer att höras på skivan. Så jävlar kolt att han lägger ner så mycket tid på detta vi kommer att slå igenom som fan när allt är klart. Det var palle som kom med förslaget att vi skulle ta ett rep innan på musikforum i Zevens lokal. Innan var det tängt att vi skulle repat i jämshögs replokal men jag tycker lätt att vi tar Musikforum. Vi måste ju repa innan vi spelar in annars blir det halv dant och det vill vi inte. Låten Circle of pain blir en blandning av Black Label Society, Parasite, Mustasch och lite inslag av Danzig, de är så bra så det är helt fucking sjukt. Så jag ska fixa en myspace sida sen när allt är klart, så det blir att ta en massa bilder i replokalen och studion det ska bli roligt som fan.

(Ett stort tack till alla som kommer vara involverade i låten Circle of pain, och ett mega tack till the best reason to play drums (Pearl Drums), Sabian, Paiste, Meinl, Vater, Pro Mark, Slagverskompaniet, La special, Vic Firth, Remo,
Evans, Ahead, Shure, Ibanez, Jackson, Yamaha, Boss, Behringer, Pro Tools, Marshall, Peavey, Line 6, Zoom, Tsm, Jvc, Lg, Diamonds mc, Ifö Sanitär Mörrum, Honda Mc,  

Cross Fusion



Det nya bandet Cross Fusion som ska spela in en singel med två låtar Circle of pain och en bonus låt. På låten Circle of pain ska självaste Paul Zanichelli sjunga på. Zanichelli är en jävligt duktig sångare som hängt med länge och som utan tvekan fortffarande är på topp...

Gitarristen Diego står för gitarrspelet, och jag kör mina drums from hell som vanligt.

Detta är den största grejj som jag gett mig in i på länge det känns jävligt bra.

Man har lirat trummor med en massa olika band och en liten hög av band som man inte trivts så bra i. Jag har alltid gillat spela in i studion som fan o klart live me men lägga trummor i studion är fett nice.


Cross Fusion kommer att få alla att tappa HAKAN.







RSS 2.0