Cross Fusion: Circle Of Pain (Singel 2 Tracks)

Nu ska jag trycka upp 100 singel skivor med två låtar på, den kostar 20 kronor, den som vill köpa den kan höra av sig på min Hotmail  [email protected]

Cross Fusion Are

Eddie Juneskär Drums

Diego Cyrano Guitar
Anders Fernlund Guitar
Paul Zanichelli Bas And Vocals


Eddie In Studio Joda

Studio

Kick ass in studio joda in jämshög with my pearl drums.

Kick

River av ett solo som uppvärmning


Eddie in studio Joda

Kalsipp mannen

Hej alla rockers lite tipps i studion av Eddie. Börja med att värma upp kroppen innan, ut och spring en sväng och hoppa runt och släng med armarna, ställ dig neranför en trappa och dra upp ena benet så långt upp du kan, sen lika dant mad andra benet, sen gå ner i spagat om du kan. Blir man varm lätt så sitt med kalsipperna och lira, detta är ett problem som många studios har, att luften i rummet försämmras efter ett tag. Ta en paus och gå ut när ni känner er sega. Sitter man och mixar i kontroll rummet så glömmer man lätt bort att äta o dricka för man är så stressad och vill bli klar så snabbt som möjligt. När det gäller sångaren så ska han eller hon värma upp innan, det gäller alla i bandet.


Cross Fusion (News)

D-E Studio i Jämshög

Cross Fusion i studio joda i Jämshög. Då är det dax för Paul Zanichelli och Anders Färnlund att lägga sitt i studion.
Paul Z lägger Sång och Bas, Anders F lägger Solo och Backning Guitar. Sen ska det på en synth någon stans. Och förmodlingen att jag lägger Bongo Drums på något ställe.
Sedan kommer vi till introt, det ska bli ett redigt DOOM intro alla taking from hell.

Bigg thanks To, Annette o Lasse, Göran Juneskär, Diego, Paul Zanichelli, Anders Fernlund, Johan Blomström, Dalle, Magnus Ölander, Anders Svensson, Kidde Gunnarsson, Slagverkskompaniet, Trumslagaren Online, 4Sound, Jmp Musik, Musikbörsen, Abf, Studiefrämjandet, Pledge, Annihilator, Black Label Society, Mustasch, Eric Singer, Mike Mangini, Vinnie Paul, Craig Nunenmacher, Jimmy Degrasso, Daniel Erlandsson, Adrian Erlandsson, Morgan Rose, Mats Hansson,

(Equipments,) Pearl, Meinl, Sabian, Paiste, Pro Mark, Vater, Remo, Evans, Scott, Ibanez, Gibson, Shure, Sennheiser, Tsm, Pro Tools, Yamaha, Line6.

(Cross Fusion: Circle Of Pain 2008)

Cross Fusion (Special)

Circle Of Pain.  Studio D-E

Studio Joda i Jämshög

Cross Fusion (News)

(08-11-21) börjar vi i studion med låten Circle Of Pain. Det är mycket på gång, tex tryck av skiva sen, och va med i tidningar när allt är klart.

http://www.pearldrum.com/

http://www.meinlcymbals.com/

http://www.sabian.com/

http://www.promark-stix.com/

http://www.remo.com/

http://www.evansdrumheads.com/

http://www.slagverkskompaniet.se/

http://www.trumslagaren.se/

http://www.musikborsen.se/

http://www.annihilatormetal.com/

(Spelning på jul-avslutningen på skolan) 


http://www.mikemangini.com/

http://www.mikemangini.com/   


Kick Ass

Cross Fusion (News)

Det är så gött när trummorna låter bra. Jag fixade så Johan Blomström känd från bandet Blind Colony kom upp till studion för att ge lite tips i att stämma redigt bra. Jag är bra på att stämma men inte så bra som han. Jag får sitta rätt länge med att stämma för jag är så jäklar petig, det är ju bra på ett sätt om man har tid. Sen har man olika tekniker o så när man stämmer, därför är det bra att få lite tips av andra o så, man utökar skallen lite med mer info. Jag har ju lirat länge nu,  jag lär mig hela tiden nya saker inom trummor.                                                                         
 


(Ett stort tack till Johan Blomström Blind Colony Sweden)


(Cross Fusion: Circle Of Pain Dec 2008)

RSS 2.0